SHOCKmethode  

personal fitness & voeding.

Deze methode helpt iedereen die moeite heeft met het volgen van een dieet (of nog steeds met de handen in het haar zit m.b.t. oplossingen van de daaraan gekoppelde problemen) om aan te komen in gewicht of juist af te vallen, misschien ben je aangewezen op een dieet omdat u lichamelijke klachten ervaart (vanuit een chronische aandoening e.d. diabetes maar net zo goed fibromyalgie of fibromyositis, een prikkelbaar darm syndroom de ziekte van Crohn , een voedsel allergie / intolerantie of uit principe gerelateerde voedingskeuzes en vaak voorkomende tekorten in macro’s en micro’s.) of ervaart u helemaal geen klachten maar is er door uw huisarts of specialist aangegeven dat u uw leefstijl beter kunt veranderen? 

SHOCKmethode is voor heel veel mensen de uitkomst!

Voeding:

Het onderdeel voeding bestaat uit een zorgvuldig samengesteld eetschema, de kilocalorieën of dag totalen zijn op jouw persoonlijke doel of klachtenverlichting ingedeeld.

SHOCKmethode heeft een hoog slagingspercentage namelijk 87% t.o.v. andere programma’s.

Waarom is SHOCKmethode een succesformule?

·       SHOCKmethode is gemakkelijk te volgen. U heeft 1 aanspreekpunt die tegelijk uw voedingscoach en trainer is, daarnaast geschoold in natuur/kruidenleer bij aandoeningen en ziekten ofwel orthomoleculair en paraat bij pijn voor bestrijding van aanwezige klachten.

·       De eetschema’s zijn voorzien van jouw wensenlijst qua productkeuzes.

·       Ook als er rekening gehouden moet worden met een feestje of diner buiten de deur is er altijd ruimte om het zodanig in te passen dat het geen risico is op jouw uiteindelijke fitnessdoel.

·       SHOCKmethode werkt uitermate geschikt bij hormoon gerelateerde klachten, denk aan overgang, PMS, voor/tijdens en na zwangerschap, bij diabetes, cholesterol problemen, hart & vaataandoeningen en zeker ook bij schildklier of andere orgaan gerelateerde klachten.

·       Omdat het programma door één aanspreekpunt wordt uitgevoerd, zijn de lijntjes kort en kunnen er gemakkelijk veranderingen plaatsvinden.

·       SHOCKmethode volstaat met het feit van variatie, dit betekent dat de voedingsproducten ofwel maaltijden bestaan uit 3 tot 5 ingrediënten en kruiden die bijstaan in het oplossen of verlichten van de aanwezige klachten.

·       SHOCKmethode wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. In uiterste gevallen kunt u contact opnemen met uw Huisarts of specialist, wanneer vanuit die hoek een samenwerking wordt vastgelegd is er vergoeding mogelijk, helaas is dit erg lastig maar met een beetje hulp mogelijk.

·       Een ander bijkomend voordeel van slagen, het is betaalbaar!

Personal fitness:

Personal fitness kan alleen met de trainer of in een kleine groep plaatsvinden. De sessies duren 30 tot 45minuten en dat maakt het inpasbaar in ieders agenda. Het aantal trainingen per week gaat in overleg en kan per week ingepland worden, liever vaste tijden? Dan is dat ook mogelijk.

Personal fitness hier in de studio is altijd onder begeleiding van een geschoold trainer en daarom kunt u met uw aanwezige klachten gewoon veilig aan fitness (alle vormen van fitness) doen.

Naast het actieve fysieke deel, vergeten we natuurlijk het mentale onderdeel niet. Mental coaching hoort ook bij dit programma. Mentaal coachen is ingericht op allerlei vlakken van burn-out tot depressie tot PTSS enzovoorts, de meest voorkomende is N.L.P. maar er wordt te alle tijden gekeken waar de behoefte is bij u als client.

Wilt u na het lezen van deze informatie toch nog iets vragen? Stel ze gerust via whatsapp of email.